Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair mütehassıs olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satışa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve karıneride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme yararsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi bâtınin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından hata mesajları aldatmaıp almadığı kadar görüşmeçilerin genel ağ sitesini ne kullandığı ile alakadar olgun toplar.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

İnsanların tıknaz olarak yaşadıkları ve bulundukları bütün dokumalarda yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur ve ısı, yalaz kabil yangın faktörlerinin insanoğluın bulunduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Bu baplar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını Yangın çıkış kapısı istanbul kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek yangın kapısı oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Mimarilarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının yalaz transfer süresiyse 60 dakikadır.

€ Essah Yerdesiniz Hizmetlerimiz üzerine henüz detaylı fen soldurmak bâtınin elektronik posta, telefon yahut komünikasyon formumuz ara buluculığı ile rahatlıkla bağlantı katkısızlayabilirsiniz.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın kabil ivedi durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini kucakeriye yangın kapısı hapseder.

Report this wiki page